Адрес: 192148, г. Санкт-Петербург, Железнодорожный проспект, д.45
Тел./факс: (812) 334-59-44; (812) 677-07-63; (812) 677-07-64

Контакты

 

Общество с ограниченной ответственностью «Научно-производственная фирма «ЭЛЕСТ»

Адрес: 192148, г. Санкт-Петербург, Железнодорожный проспект, д.45

Тел./факс: (812) 334-59-44; (812) 677-07-63; (812) 677-07-64

Website: www.biosmesi.ru , elestbio.ru

Е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ОТДЕЛ ПРОДАЖ

Панов Александр Александрович

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефоны:
+7(812) 334-59-44 доб. 109
+7(921) 748-31-26

 

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.

  • Генеральный директор

    Данькова Татьяна Васильевна 

  • Email

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Телефоны

    +7 (812) 334-59-44
    +7 (812) 677-07-63
    +7 (812) 677-07-64

  •    

    Профессор РАН

    Малков Марк Абович

  • Email

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Телефоны

    +7 (812) 334-59-44
    +7 (812) 677-07-63
    +7 (812) 677-07-64

  • Отдел продаж

    Панов Александр Александрович

  • Email

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Телефоны

    +7(812) 334-59-44 доб. 109
    +7(921) 748-31-26

  • Email

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Телефоны

    +7(953) 347-77-70

НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННАЯ  КОМПАНИЯ ЭЛЕСТ 

   

КОНТАКТЫ

  • Адрес : 192148, г. Санкт-Петербург, Железнодорожный проспект, д.45
  • Email : elestelest@yandex.ru
  • Тел. 1 :+7(812) 334-59-44
  • Тел. 2 :+7(812) 677-07-63
  • Тел. 3 :+7(812) 677-07-64

Посетители на сайте

Сегодня130
Вчера156
Неделя1239
Месяц2854
Всего27960

Sunday, 18 November 2018
We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site.Agree